Yritys

kahvi
Wanha Hertta Oy on vuonna 2018 perustettu 100% oululainen yritys. Toimintamme pohjautuu vahvaan hoitotyön etiikkaan sekä asiakkaan toiveiden ja elämänkatsomuksen kunnioittamiseen.

Toiminta-ajatuksenamme on tuottaa kotiin tarjottavia palveluita ikääntyneille tai muuten toimintakyvyltään alentuneille sekä lapsiperheille. Mahdollistamme myös omaishoitajien vapaat.

Mikään asiakkaan toive ei ole meille liian vähäpätöinen. Haluamme tarjota asiakkaillemme kiireetöntä, ammattitaitoista ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityä palvelua. Tavoitteenamme on turvata asiakkaan mielekäs ja turvallinen kotona asuminen, niin että arjen askareet hoituvat mutkattomasti. Asiakaspalautteet ovat meille kultaakin kalliimpia neuvonantajia toimintamme kehittämiseen. Lisäksi huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittämisestä asianmukaisesti.

Wanha Hertta Oy on rekisteröity Pohjois-Suomen Aluehallintoviraston yksityisten sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottajien rekisteriin. Olemme Oulun kaupungin hyväksymä palvelusetelituottaja. Yrityksen toiminta on asianmukaisesti vakuutettu Pohjolassa.

Kuinka voimme olla avuksi juuri Teille?

Soita jo tänään: 050 463 3420 tai laita sähköpostia: info@wanhahertta.fi
Voit laittaa viestiä myös yhteydenottolomakkeella.

kahvi